Ryanair χειραποσκευή ventus ροζ 55χ40χ20εκ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ-Πολιτιστική περιπλάνιση στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Breaking News

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Ryanair χειραποσκευή ventus ροζ 55χ40χ20εκ

SUPER BEST SELLER, Τροχήλατη (trailer) βαλίτσα αποκλειστικά από τη συλλογή www.e-ventus.gr.

Διαστάσεις απόλυτα 55x40x20 cm και βάρος 2,3Kg, κατάλληλη για ταξίδι ως χειραποσκευή με όλες τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους (όπως Ryanair, Easyjet, Aegean κλπ).Aυτή η ευρύχωρη και εύκολη στη μεταφορά βαλίτσα δεν θα περάσει απαρατήρητη!Με πτυσσόμενο (τηλεσκοπικό) χερούλι που κλειδώνει σε δύο θέσεις και 4 διπλούς τροχούς.-Κατασκευασμένο από ιδιαίτερα ανθεκτικό σκληρό πλαστικό και ενίσχυση στην εμπρός όψη.

-Πρακτική και ελαφριά, έχει ελαστικούς ιμάντες στο εσωτερικό για να παραμένουν τα προσωπικά σας αντικείμενα στη θέση τους καθώς ταξιδεύετε.

-Ενισχυμένοι διπλοί τροχοί για μεγαλύτερη αντοχή.  Κλείνει με φερμουάρ και είναι αδιάβροχη.-Θήκη - τσέπη εσωτερικά. Κατάλληλο μέγεθος για μεταφορά εντός των αεροπλάνων (χειραποσκευή).-Ενισχυμένο σύστημα τροχών για μεγαλύτερη αντοχή.-iδανική βαλίτσα για αποδράσεις 3-4 ημερών!-Πτυσσόμενο - τηλεσκοπικό χερούλι με δυο θέσεις κλειδώματος, max : 1m και 4 τροχούς.-Βαλίτσα πολυτελείας "απόλυτων" διαστάσεων RYANAIR.Γλύτωσε τα πρόστιμα και το άγχος.-Aρχίζει από το έδαφος! Λαβή αλουμινίου.-roz χρώμα με γκρι λεπτομέρειες στα φερμουάρ.-H μεγαλύτερη σε χωρητικότητα χειραποσκευή της αγοράς, απόλυτα διαστάσεων 55χ40χ20 εκατοστά.Δεσμευόμαστε γραπτώς για αυτό.

-Ιδανική και για βάπτιση.

Γρήγορη αποστολή (express) του προϊόντος.

ΜΟΝΟ 47,ΟΟ ΕΥΡΩ!  


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ