- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ-Πολιτιστική περιπλάνιση στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Breaking News

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πρόκειται για μια τριμελή εθελοντική ομάδα δημοσιογράφων, που σκοπό έχει τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού και αγαθών, τα οποία θα προορίζονται για παιδιά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και υγείας. Όλες οι δράσεις της ΟΔΗΠΑ γίνονται υπό την αιγίδα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης.
Επειδή τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη αξία από ένα παιδικό χαμόγελο, μπορείτε εσείς να του το χαρίσετε συμβάλλοντας με ένα χρηματικό ποσό όσο είναι εφικτό για τον καθένα σας, στον κουμπαρά της Ομάδας που θα βρίσκεται στην είσοδο του μαγαζιού.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά και από τις επόμενες 3 που είναι προγραμματισμένες να γίνουν στην Θεσσαλονίκη, θα διατεθούν για να ανακαινιστεί μέρος της παιδιατρικής πτέρυγας του Νοσοκομείου Γεννηματά αλλά και για την αγορά λαμπαροσκοπικού χειρουργικού μηχανήματος προκειμένου τα παιδιά του συγκεκριμένου νοσοκομείου να χειρουργούνται με τη ρομποτική μέθοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιατρός με αυτή την ειδικότητα υπάρχει στο νοσοκομείο αλλά δεν έχει τον ανάλογο εξοπλισμό για να γίνει η εφαρμογή της συγκεκριμένης ειδικότητας.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς αλλά ακόμη περισσότερο μεγάλη ανακούφιση για χιλιάδες παιδιά, που έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας, σε όποιο σημείο βλέπετε τα διακριτικά χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας, να συνδράμετε οικονομικά με το ελάχιστο χρηματικό ποσό, που εσείς επιθυμείτε.


Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας.
Ραλλιώ Λεπίδου
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - Πρόεδρος ΟΔΗΠΑ, 6944 917353, rlepidou@gmail.com
Έδρα: Στρατηγού Καλλάρη 5, ΤΚ. 546 22 Θεσσαλονίκη

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ