- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ-Πολιτιστική περιπλάνιση στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Breaking News

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οι σχολές αστυφυλάκων στα «Παιδιά της Πιάτσας»

Με τα παιδιά της πιάτσας «συναντήθηκαν» διακόσιοι πρωτοετείς σπουδαστές και σπουδάστριες των Σχολών Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Ξάνθης, Νάουσας και Καρδίτσας. Η πρώτη επαφή με τους «παράνομους» έγινε στο θέατρο, την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010 όπου οι δόκιμοι αστυφύλακες παρακολούθησαν την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος «Με τα παιδιά της πιάτσας» που παρουσιάζεται από τη Λαϊκή Σκηνή του ΚΘΒΕ στη Σκηνή «Σωκράτης Καραντινός» της Μονής Λαζαριστών,
Το θρυλικό κείμενο του Νίκου Τσιφόρου που έφερε πιο κοντά στη σύγχρονη πραγματικότητα η καυστική και απολαυστική πένα του Γιώργου Σκαμπαρδώνη σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης.
Οι σπουδαστές των σχολών αστυφυλάκων παρακολούθησαν δωρεάν την παράσταση καθώς από το Μάρτιο ξεκίνησε επίσημα η συνεργασία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το ΚΘΒΕ. Η συνεργασία αυτή προβλέπει τη δωρεάν είσοδο των δοκίμων αστυφυλάκων για τις παραστάσεις του ΚΘΒΕ που πραγματοποιούνται τις Τετάρτες και έκπτωση 50%, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, για όλους τους αστυνομικούς που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε παράσταση του ΚΘΒΕ.
Λεζάντες φωτογραφιών:
1677 και 1699: Σπουδαστές και σπουδάστριες από τις σχολές Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Ξάνθης, Νάουσας και Καρδίτσας στην παράσταση του ΚΘΒΕ «Με τα παιδιά της Πιάτσας»
1701: Ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής Αθανάσιος Σύρρος με σπουδάστριες της σχολής στην παράσταση του ΚΘΒΕ «Με τα παιδιά της Πιάτσας»
1710: Μέλλουσες αστυνομικίνες στην παράσταση του ΚΘΒΕ «Με τα παιδιά της Πιάτσας»

GR.VL

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ