- ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ-Πολιτιστική περιπλάνιση στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Breaking News

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Γιώργος Μιχαλακόπουλος, με την Κατερίνα Μαραγκού, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας που ύμνησαν οι κριτικοί και λάτρεψε το κοινό.
Το αριστούργημα του Αλεξέι Αρμπούζωφ, «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ», ανεβαίνει σε απόδοση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Ιωάννας Μιχαλακοπούλου. Μια σημαντική θεατρική στιγμή από δύο μεγάλους πρωταγωνιστές. http://www.kulturosupa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=952:kalikairiniistoria&catid=34:parastaseis&Itemid=55
"Φθινοπωρινή Ιστορία". Θέατρο Αθήναιον με Κατερίνα Μαραγκού + Γιώργο Μιχαλακόπουλο
Η «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» του Αλεξέι Αρμπούζωφ, που γνώρισε πολύ μεγάλη καλλιτεχνική κι εμπορική επιτυχία στο θέατρο ΑΛΜΑ, στην Αθήνα, και παρουσιαζεται από την Πέμπτη 6 Μαΐου στο θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ στη Θεσσαλονίκη.

κριτική του ΧΆΡΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑ
Τέλεια θεατρική παράσταση.Πρωτότυπο διαχρονικό έργο,έξυπνοι διάλογοι που τους περικλείει το λεπτό χιούμορ που μεταδίδεται τους θεατές.Οι ηθοποιοί ταλαντούχοι και εξαιρετικοί ερμηνευτές.Καμμία σχέση με τα σούργελα του ΣΤΑΡ.
Το έργο ξυπνά την ευαισθησία του κάθε ατόμου και του μεταδίδει αισιοδοξία για καθε βήμα του στη ζωή κάτι που το χρειαζόμαστε στις μέρες μας.
Με 2 λόγια?
Απλά τέλεια παράσταση !!Επαναλαμβάνω καταπληκτική ερμηνεία και των 2 ηθοποιών. Η Μαραγκού το ζεί το έργο.Ο Μιχακακόπουλος βάζει από κα΄τω όλους τους νέους-κουρασμένους ηθοποιούς....
Συγκινητικό μεν αλλά και με δόση χιούμορ δε.
Ποτέ δεν είναι αργά για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Πρέπει να ζεις το σήμερα με όλο σου το είναι γιατί η ζωή είναι μικρή και όλοι μας κάποια μέρα θα φύγουμε από αυτή τη "σκηνή".πολύ καλός ο χώρος ΑΘΗΝΑΙΟΝ,στο κέντρο της πόλης.
τίτλος-πολύ καλό και δυνατό κείμενο ,με 2 υπέροχες ερμηνείες.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ