ΕΥΑ ΛΑΣΚΑΡΗ -ΧΑΜΑΜ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΤΟΠ ΟΥΡΑΓΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ-Πολιτιστική περιπλάνιση στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Breaking News

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΕΥΑ ΛΑΣΚΑΡΗ -ΧΑΜΑΜ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΤΟΠ ΟΥΡΑΓΟΣ

Με δυσκολία βρήκαν τα παιδιά μία φωτογραφία όταν τους είπα για την κυρία Εύα Λάσκαρη που να μην είναι γυμνή και να φοράει έστω κάτι.
Σίγουρα θα συμφωνήσετε και εσείς ότι έχει πλούσια τα ελέη ιδίως εάν το πρότυπο σας έχει συγγένεια με χασάπη από το Δημητσάνα.
Άλλωστε με περηφάνια κατέχει τον τίτλο σταρ Πελοπόννησος 2001 σε ηλικία 16 χρονών όταν οι συμμαθήτριες της διάβαζαν για να προκόψουν και αυτή έδειχνε τα προσόντα της...
Βέβαια το προσωπικό γούστο της στήλης δεν συμβαδίζει με κοιλιές ,πατσαδάκια και κυτταρίτιδα και προτιμάει από την παράσταση Χαμάμ Γυναικών την ταλαντούχα Αγάπη Βατιανού. Διαβάζοντας το βιογραφικό της σταρ Πελοποννήσου *βλέπουμε ότι λέει <<Τα πόδια και τα οπίσθιά της ήταν αυτά που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον.
Η συνέχεια τη βρήκε να παίρνει μέρος σε μεγάλα fashion shows και να φωτογραφίζεται, άλλοτε ντυμένη κι άλλοτε γυμνή, σε πολύ γνωστά περιοδικά>>
Σίγουρα θα έχει δουλέψει πολύ.Μόνο αυτά.Πόδια και οπίσθια. Γιατί σαν ηθοποιός δεν το συζητάμε,εάν ντυθεί η πόρτα του θεάτρου είναι κλειστή.
Σαν άνθρωπος κατατέθοντας την προσωπική μου εμπειρία,ο Θεός τα πάντα με σοφία έδωσε.
Πολύ κρέας αλλά καθόλου μυαλό.
Απορώ μάλιστα πως αρέσει σαν γυναίκα αφού μετά τον τίτλο κατάντησε και σαν την Πελοπόννησο στη διάμετρο...
Αλλά δεν θα μείνουμε σε αυτό.
Γιατί κοριτσάκι μου μπορεί να νομίζεις ότι με το σιλικονάτο βυζί μπορεί να κάνεις όνομα,αλλά για καριέρα πρέπει να δουλέψεις και συ δεν έχεις μάθει κάτι τέτοιο.
Δεν έχεις μάθει να σέβεσαι τους ανθρώπους , το κοινό και τους συνεργάτες σου.
Γιατί αυτούς εκθέτεις που σου δίνουν μία δουλειά και εσύ με τη συμπεριφορά σου δεν είσαι εντάξει στις προγραμματισμένες υποχρεώσεις σου.
Νομίζεις ότι ''έκλασες'' την πολιτιστική ΓΝΩΜΗ σήμερα?
Τον εαυτό σου ''έκλασες'' και να μου το θυμηθείς...25 χρονών είσαι σήμερα και δείχνεις 35άρα από τις καταχρήσεις και το ΄΄κλάσιμο΄΄
-άρε σύντροφε Μόρτζε,που κατάντησες να σκηνοθετείς τα οπίσθια της φέικ Λάσκαρης!
Γιατί Λάσκαρη πάντα μία είναι!η Ζωίτσα!:!
ΧΑΡΗΣ ΓΚ.
*
http://www.menslounge.gr/hot_stuff/celebrities/eua_laskari_1272641494.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ