ΟΡΙΣΤΙΚΗακύρωση για Depeche Mode - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ-Πολιτιστική περιπλάνιση στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Breaking News

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΟΡΙΣΤΙΚΗακύρωση για Depeche Mode

διαβάζουμε
Οι Depeche Mode ξεκίνησαν και πάλι την "Tour of the Universe" την Δευτέρα 8 Ιουνίου στην Λειψία της Γερμανίας, μετά τη διακοπή της περιοδείας λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή τους David Gaham.
To πρόβλημα παρουσιάστηκε πριν ξεκινήσει η συναυλία στις 12 Μαΐου στο Terra Vibe στη Μαλακάσα, προκαλώντας την απογοήτευση του ελληνικού κοινού.
Η υποδοχή για το συγκρότημα στη Γερμανία ήταν εντυπωσιακή, αφού έπαιξαν στο κατάμεστο με 65.000 θεατές Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, ενώ η περιοδεία τους θα συνεχιστεί βάσει προγράμματος.
Όπως ανακοίνωσαν οι Depeche Mode, δεν είναι δυνατόν να προγραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες τα Shows που ακυρώθηκαν και παρά τις προσπάθειες να βρεθεί κενό για να γίνουν οι συναυλίες, αυτό δεν ήταν εφικτό.
Το ελληνικό κοινό δυστυχώς θα πρέπει να περιμένει αρκετά για να ξαναδεί το δημοφιλές συγκρότημα στη χώρα μας. Εκτός από τη συναυλία στην Ελλάδα, λόγω του προβλήματος του David Gaham, ακυρώνονται επίσης οι εμφανίσεις σε Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία και Πολωνία.
Το συγκρότημα ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του στις χώρες που ακυρώθηκαν οι συναυλίες και ευχαρίστησαν για τη στήριξη του κόσμου την τελευταία δύσκολη περίοδο.
σχόλια
γραμμένους τους έχουν τους Βαλκάνιους!
τριτοκοσμικούς τους θεωρούν!!!
ενώ τους Γερμανούς....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ