H ΓΝΩΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ-Πολιτιστική περιπλάνιση στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Breaking News

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

H ΓΝΩΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

TO ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΕΜΙΓΚ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ


Άρχισαν οι εγγραφές
στο Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης
του Θεάτρου Φλέμιγκ

Άρχισαν οι εγγραφές στο Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης του Θεάτρου Φλέμιγκ (Φλέμιγκ με Μισράχη 15).
Στεγάζεται σε ένα διώροφο νεοκλασικό κτίριο που αναπαλαιώθηκε και διαμορφώθηκε σε χώρο Τέχνης και αποτελεί κόσμημα για την περιοχή. Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του σκηνοθέτη και ηθοποιού Γρηγόρη Μήττα.
Στο Εργαστήρι διδάσκονται πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα Θεάτρου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης όπως: υποκριτική, ορθοφωνία, αυτοσχεδιασμοί, ιστορία θεάτρου, σκηνοθεσία, σκηνογραφία, ενδυματολογία, κινησιολογία, θεατρικό τραγούδι κ.ά. από καταξιωμένους καλλιτέχνες και καθηγητές με ακαδημαϊκή μόρφωση και ειδικές γνώσεις σε κάθε διδασκόμενο μάθημα.
Το Θέατρο Φλέμιγκ προσφέρει ολοκληρωμένη καλλιτεχνική παιδεία και δυνατότητα αξιοποίησης των γνώσεων που αποκομίζουν οι σπουδαστές του –κατά την τριετή φοίτησή τους- στην πράξη αφού διαθέτει δικό του θέατρο και έχει ως αρχή του να χρησιμοποιεί αποκλειστικά μαθητές και αποφοίτους του στις επαγγελματικές του παραγωγές. Το κόστος σπουδών είναι χαμηλό (50euro το μήνα), γιατί το Θέατρο Φλέμιγκ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ένας χώρος τεχνών, ανώτερων ιδεών και θαυμάτων που συντελούνται μέσα από μία ομάδα με κοινό όραμα και στόχο. Δημιουργήθηκε από καλλιτεχνική ανησυχία, αγάπη για το θέατρο και ανάγκη για μια εναλλακτική έκφραση. Στόχος του είναι να αποτελέσει πηγή καλλιτεχνικής έμπνευσης και δημιουργίας, και να δώσει ώθηση για την ανάδειξη ταλέντων σε όλους τους τομείς της θεατρικής τέχνης.
H θεατρική ομάδα του Θ. Φλέμιγκ σας περιμένει καθημερινά από κοντά για να σας ενημερώσει, για τον κύκλο των σπουδών.
Η θεατρική ομορφιά είναι οπτική και ακουστική. Έκφραση μιας δεοντολογικής και ηθικής άποψης. Γιατί το θέαμα έχει άποψη.

Πληροφορίες, Εγγραφές καθημερινά
τηλ.: 2310 812000

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ